Intel propune primul „puzzle de tendințe” IT&C din România. Doar să nu fie prea „puzzling”…

Compania anunță lansarea platformei Intel Friends & Trends, creată cu scopul de a aduce împreună pasionași de tehnologie, jurnaliști, bloggeri și “influenceri”, care vor identifica și dezbate tendințe IT&C. Compania vrea ca aceste discuții sa fie “pe înțelesul tuturor”.

Intel a lansat platforma de comunicare Intel Friends & Trends în România, obiectivul inițiativei fiind acela de a-i aduce împreună pe pasionații de tehnologie într-un “spațiu” comun, unde să experimenteze produse și tehnologii care îi interesează și să își exprime opiniile despre acestea. „În proiect sunt incluși jurnaliști, bloggeri și așa ziși „influenceri” specializați în domeniul IT&C, care vor răspunde întrebărilor prietenilor tehnologiei și vor comunica cu aceștia, online și offline, pe tot parcursul anului 2015”, spune compania.

Yours truly nu face parte deocamdată din proiect dar m-am gândit să semnalez inițiativa cu speranța că cei coagulați de Intel în jurul ei vor ști ei în primul rând cu ce se mănâncă IT&C-ul ca apoi să poată vorbi „pe înțelesul tuturor”.

Manuela Ciugudean-Toma“Prin lansarea Intel Friends & Trends, dăm tonul unui nou tip de comunicare cu pasionații tech din România. Mecanismul îi aduce aproape, fără să fie nevoie să provină din același oraș, pentru a defini ce este interesant și ce anume le creează emoție. Noi îi vom asculta și îi vom integra, împreună cu opiniile lor, în proiecte viitoare”, spune Manuela Ciugudean-Toma, Marketing & PR Manager, Intel Central and Eastern Europe.

Componenta online din proiect este iQ România, revista digitală pe care Intel a lansat-o în România în urmă cu un an.

Elementul de social media este aplicația de Facebook Intel Friends & Trends. Cei interesați pot folosi aplicația pentru a vota împreună cele mai populare trenduri, a pune întrebări despre tendințe, produse și tehnologii IT&C și a discuta deschis “likes” și “unlikes” în domeniul tehnologiei de astăzi.

La întrebările lor vor răspunde jurnaliști, bloggeri și „influenceri”, precum și reprezentanți Intel și ai partenerilor Intel din România, companii multinaționale, producători locali și retaileri.

Conversația offline va avea loc în cadrul HUB Intel Friends & Trends, serie de întâlniri între comunitatea de prieteni ai tehnolgiei, jurnaliști, bloggeri și companii active în domeniul IT&C. În fiecare trimestru, în cadrul întâlnirii HUB Intel Friends & Trends, va fi dezbătută cea mai populară tendință, indicată în aplicația de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *