Omnilogic, distribuitor pentru Legrand

Omnilogic, unul din distribuitorii IT&C din Romania care are propriul centru de date și care oferă servicii de tip cloud, va distribui începând cu luna martie produsele Legrand, specialist global în infrastructuri electrice și digitale.

Legrand și-a triplat în urma cu un an portofoliul de UPS-uri în Romania, devenind astfel un jucător important pe piața de profil, ce vine cu soluții pentru eficientizarea consumului energetic.

Noi variante ale unor modele Legrand, gamele TRIMOD HE și respectiv ARCHIMOD HE vor fi distribuite de către Omnilogic și sunt se disting prin conceptul modularității ce permite optimizarea puterii disponibile, reducând costul total al întreținerii, informează distribuitorul.

“Suntem mândri ca un nou distribuitor important de IT&C de pe piața locala alege sa recomande Legrand clienților săi. Omnilogic are know how-ul necesar pentru a selecta cele mai bune companii din domeniu, iar soluțiile personalizate pe care Legrand le poate oferi raspund nevoilor pietei. Sistemele noastre UPS modulare se adaptează unor cerințe care pot părea la prima vedere restrictive și oferă soluții eficiente, atât din punctul de vedere al redundantei și al consumului de energie, cât și din cel al economiei de spațiu”, spune Călin Pascalau, Director General Legrand Romania.

TRIMOD HE si ARCHIMOD HE au o structura standard, formata din module mai mici și mai ușoare, care face ca transportarea și instalarea acestor modele facilă. Grație factorului de putere unitar, cele doua game se laudă cu un maxim real de putere cu 11% mai mare decât cel al produselor existente în piață, oferind un factor de putere de 1.

camere foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *