Media Galaxy, un nou magazin în Baia Mare

Media Galaxy, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, își revine încet dar sigur după perioada de criză, pe o piață încă dificilă, în care rivalul Domo și-a închis magazinele. Afacerea lui Dan Ostahie se extinde cu un nou magazin în Baia Mare, în centrul comercial Gold Plaza.

Noul magazin a fost inaugurat pe 3 iunie în prezența autorităților locale și a reprezentanților comunității de business locale, bineînțeles, că doar era unlima zi de campanie electorală pentru locale.

„Prin deschiderea magazinului Media Galaxy, dorim să oferim băimărenilor un upgrade al experienței de cumpărare, punând la dispoziția acestora o gamă extinsă de produse electro-IT. Rămânem fideli misiunii noastre de a oferi acces rapid la tehnologii într-un spațiu de expunere generos, dar și pe platforma www.mediagalaxy.ro , pentru o experiență completă, online și offline”, spune Dan Ostahie, CEO Media Galaxy.

Magazinul are o suprafață de 2.000 de metri pătrați și un număr de 40 de specialiști, pregătiți să răspundă solicitărilor și să ofere consiliere profesională. Noua unitate reprezintă o investiție de 500.000 de euro.

Prin deschiderea noii unități în Baia Mare, rețeaua Media Galaxy ajunge la 18 magazine.

[credit foto: Cristian Nicolau]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *