MVP Academy 2016 Demo Day: absolvenții

Cea de a treia ediție a programului MVP Academy a accelerat (cu alte cuvinte îndrumat, instruit, promovat) 15 startup-uri care și-au prezentat produsele și progresul înregistrat pe parcursul a două luni de muncă intensă în fața comunității tech.

Acestea au urcat pe scenă în fața unei audiențe de peste 500 de persoane: investitori, antreprenori, profesioniști din industrie, jurnaliști, potențiali parteneri și lideri ai comunității din regiune.

Două dintre echipe, ReFlex și Urby, au ridicat deja o primă rundă de finanțare în timpul programului, alte trei sunt în negocieri avansate, iar Scooterson a fost acceptat în acceleratorul Enchant din Singapore.

Fără prea multă gargară, iată absolvenții MVP Academy 2016:

Ca să nu avem discuții, descrierile sunt cele pe care și le-au pus echipele, nu am avut nici timp nici spațiu să testez dacă se potrivesc cu realitatea.

 1. Bunch: Aplicație mobilă care ajută organizatorii de evenimente să ofere participanților o experiență de networking excelentă.
 2. CheckMobi: Serviciu care combină SMS, VoIP și metode inovative pentru apeluri pierdute pentru a verifica numerele de telefon cu ușurință, la un preț rezonabil.
 3. EnergySolaris: Tehnologie care folosește energia solară pentru a încălzi, ventila și răci clădirile, economisind energie și purificând aerul din interior.
 4. FishPointer: Platformă web și mobile unde comunitatea de pescari poate promova și discuta despre noi destinații de pescuit.
 5. Grobyk: Platformă care transformă experiența creatorilor de conținut, oferindu-le acestora oportunitatea de a adăuga fluxurile de informație pe care le urmăresc într-un singur loc.
 6. InkyDeals: Website cu oferte zilnice unde freelancerii și companiile mici pot găsi resurse digitale la prețuri excelente.
 7. Listplorer: Platformă socială mobilă unde utilizatorii pot crea, distribui, colabora și căuta liste personalizate de recomandări.
 8. LiveTickets: Platformă care ajută utilizatorii să personalizeze sistemele de vânzare de bilete online și să vândă astfel mai simplu și mai ușor.
 9. ReFlex: Set de senzori de mișcare care monitorizează cei mai importanți indicatori din kinetoterapie, ajutând pacienții să se recupereze mai rapid și oferind posibilitatea de a face recuperarea finală acasă, sub îndrumarea kinetoterapeutului.
 10. Scooterson: Primul scuter electric inteligent din lume care folosește date și resurse în cloud pentru a maximiza eficiența energetică și siguranța în utilizare.
 11. Silometer: Platformă care ajută proprietarii de silozuri să își monitorizeze online recolta printr-un sistem automatizat.
 12. TinTag: Platformă care ajută producătorii să integreze tehnologii de tracking în produsele lor.
 13. TypingDNA: Soluții online de securitate bazate pe modalitatea în care oamenii tastează (identificare biometrică) care ajută la prevenirea mai multor tipuri de fraude online.
 14. Urby: Aplicație mobilă care folosește algoritmi de inteligență artificială pentru a crea o listă de recomandări zilnice pentru individul urban care trăiește cu stil în orașul său.
 15. Woogie: Dispozitiv hardware cu activare vocală dezvoltat pentru a fi un asistent personal după școală și un prieten de joacă pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani.

aparate foto digitale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *