Samsung Galaxy Note 7, în premieră la QuickMobile

Reatailerul QuickMobile.ro s-a dat peste cap și a adus, cică în premieră, noul Samsung Galaxy Note 7. Astfel, românii au posibilitatea de a fi primii posesori din Europa al noului phablet vârf de gamă al coreenilor, susțin reprezentanții companiei.


Galaxy Note 7 este noul model vârf de gamă al Samsung pe segmentul phablet (telefon-tabletă), cu display curbat, ecran Super AMOLED cu diagonala de 5,7 inchi și rezoluţie 1.440 x 2.560 pixeli. Terminalul are o memorie RAM de 4 GB, iar capacitatea de stocare internă este de 64 GB.

Ca toate smartphone-urile din gama Galaxy, modelul Note 7 este rezistent la apă, atât terminalul propriu-zis cât și stylus –ul S Pen.

Prețul în România, prin QuickMobile.ro, pentru noul phablet Samsung este de 3.799 lei cu TVA inclus, primul stoc fiind pe culoarea neagră, urmând ca în perioada următoare să fie disponibile și restul culorilor, gri, auriu şi Coral Blue.

Fiecare device Samsung Galaxy Note 7 comandat de pe QuickMobile.ro va veni însoțit de un card de memorie de 128 gb și o pereche de ochelari VR – cardboard. De altfel, toți cei care vor achiziționa pe parcursul lunii august orice marcă de smartphone din oferta retailerului vor primi, automat, o pereche de ochelari virtual reality.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *