Încă un producător local de dispozitive Android: Skin lansează brandul Utok

icon-about-usSkin Media, compania locală printre altele distribuitor Nikon şi Toshiba îşi lansează proipriul brand sub care va produce smartphones şi tablete cu sistem de operare Android – Utok. Lansarea a fost marcată prin anunţarea simultană a 6 smartphones şi 7 tablete cu conţinut dedicat, la preţuri accesibile.

Pentru a se diferenţia pe un segment tot mai aglomerat şi cu competiţie tot mai ascuţită, producătorii locali încep, iată, să facă parteneriate mai mult sau mai puţin exclusive cu dezvoltatorii de aplicaţii sau publisherii de conţinut. Ceea ce este în beneficiul industriei tech locale iar pe mine, unul, nu poate decât să mă bucure, după ce am văzut la Droidcon cât entuziasm şi talent încape în tinerii programatori.

aparate foto digitaleAşadar, pachetul de beneficii care însoţeşte fiecare produs Utok include garanţie extensibilă la 5 ani,  abonament de o lună la cele mai urmărite canale TV de ştiri, documentare, desene animate şi filme prin aplicaţia Seenow precum şi 100 de cărţi în format electronic în română şi limba engleză prin aplicaţia Elefant eBooks Reader.

“UTOK îşi propune să aducă în prezent tehnologiile viitorului. Şi vrem ca acest viitor să fie unul prietenos. Într-o lume în care tehnologiile apar şi evoluează atât de rapid, în care inovaţia impune felul în care trăim, avem nevoie să ne schimbam modul de gândire, să nu ne simţim ameninţati de progres. A sosit timpul ca tehnologia să fie accesibilă. Este momentul ca şi cele mai avansate gadgeturi să fie uşor de înţeles, de obţinut, de utilizat”, spune Liliana Piticaş, Brand Manager UTOK.

Pentru detalii, prețuri şi specificaţii ale fiecărui produs, click pe link:

5 thoughts on “Încă un producător local de dispozitive Android: Skin lansează brandul Utok

  • Eu am un UTOK 400D si este un telefon excelent!

  • mai rau decat chinezariile…se blocheaza tableta dupa numai 1 luna de la cumparare…cea mai mare TEAPA DE pe piata romaneasca

    • pai chiar sunt „chinezarii” :). Adica sunt fabricate in China ca mai toate dispozitivele electronice. Doar ca brandurile ceva mai mari au reprezentanta la fata locului si puncte de control al calitatii. La preturile pe care le practica, producatorii locali nu-si permit asta. Pe de alta parte, retraim epoca desktopurilor asamblate local. Pe hartie, ocice componenta este teoretic compatibila cu orice componenta si cu OS-ul, urmarind aceleasi specificatii de producator. In practica, nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *